Sol-5
sol4
Sol-8
Sol-3
sol7
Sol-7-300x225
sol
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og Giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.

Baggrunds historie:

Søde lille Sol med de korte ben er en rigtig charmerende og tillidsfuld hundepige. Sol blev fundet gående alene ved hovedvejen nær internatet Bianca i Portugal. Det var en lokal som samlede Sol op og kørte hende til internatet. Sol var så glad for at få opmærksomhed og løb lige i armene på de frivillige på internatet.

Sol er god med de andre hunde på internatet og er en meget legesyg hundepige. Hun syntes det er sjovt at løbe efter en bold og det er simpelthen så sødt når hun kommer springende på sine små korte ben. Vi tror umiddelbart at Sol har boet hos en familie, som af uforklarlige årsager ikke længere har ønsket hende.

Er du også blevet småforelsket i Sol ,og kan du tilbyde hende et skønt hundeliv med en masse gode oplevelser og kærlighed? Så send en mail til os på adoption@dfas.dk med lidt om dig selv, din hverdag og rammer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.