Markl1
Markl2
SONY DSC
IMG_2519
IMG_2521
SONY DSC
IMG_2503
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes for Leishmania. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.

Baggrunds historie:

Den haleløse fyr Markl et en sjov og langbenet lille dreng. Han er taget ud af det offentlige internat, da de afliver de hunde der ikke får hjem indenfor kort tid og internatet DFA samarbejder med henter derfor indimellem adoptionsegnede hunde på internatet når de har plads.

Markl blev fanget af den lokale hundefanger da han løb rundt på stranden i Portugal. Her var han blevet efterladt af hans tidligere ejer.

Markl er en sød dreng som elsker hans hundekammerater. Han lister omkring på hans lange hurtige ben når han lukkes fri og han elsker at gå ture.

Han er en lille fyr på omkring 8 kg, men med meget lange ben.

Markl vil elske en familie uden små børn. Han elsker mennesker og er god ved de hunde han kender, men han kan godt blive lidt skræmt ved høje lyde.

Vil du vide mere? Så send en mail til Ida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.