krido1 (1)
Krido3
krido1
SONY DSC
krido3 (1)
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Dyrlæge check:  
Hundene bliver vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hundene bliver ligeledes testet for Leishmania og Giardia. Hunden får orme- og loppekur inden den forlader udlandet, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hunden til hunderegisteret.

Baggrunds historie:

Søde Krido blev efterladt midt om natten på internatet. Krido stod bundet til indgangspartiet. Da internatets personale mødte ind fik de et chok da de så Krido. Krido var så tynd og afkræftet, han brugte sine sidste kræfter på at dele kys ud til hvad der for ham, blev hans redning.

Krido elsker at live nusset, få kys, være på gåture og ikke mindst godbidder. Han er den første som står klar ved lågen, hvis der er opmærksomhed fra mennesker i sigte. Vi forstår derfor ikke hvorfor Krido forsat står på internatet efter 2 år. Han længdes efter en varm og blød hundeseng, nus i sofaen, en lang gåtur i skoven og ja vi kunne blive ved.

Krido går rigtig godt i spænd med de 7 andre hunde han bor sammen med, og internatet har ikke oplevet problemer med at sætte Krido sammen med andre hunde.

Vi håber at 2019 er Krido’s år. Han søger en familie, der vil give ham massere af kærlighed og opmærksomhed og en familie der kan lide at være aktiv, så han kan løbe rundt i en have og komme på ture og bruge sin næse.

Er du lige så vild med Krido som vi er og kan du give ham et kærligt hjem med motion og stabilitet? Så send os en mail med lidt om dig, dine rammer osv. til adoption@dfas.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.