Hunde som har fået et hjem

Skønne Lille Tod med de charmerende Skæve forben, var så heldig at få et godt hjem i Nordsjælland, hvor han hurtigt faldt til og fik charmet sig ind hos sin nye familie.

Grundet Tod’s meget skæve forben ønskede ingen at adopterer ham, på trods af at røntgen viste at det var medfødt og ikke til gene for ham. Vi blev derfor rigtig glade, da den helt rette familie til Tod ansøgte om adoption. Tod har efterfølgende været til Dyrlægen i Danmark, som også syntes han ser rigtig fin ud.

Cracker ankom til internatet da han var en lille hvalp sammen med sine søskende. Cracker var desværre den eneste som ikke fik et hjem. Han stod på internatet i 2,5 år. Vi har i DFA kæmpet en kamp for at finde det helt rigtige hjem til den skønne fyr, som ikke har set meget andet end internatets 4 vægge siden han var 1,5 mdr . Mange har også fulgt vores søgen på et hjem over f.eks. facebook med hjerte og interesse. Dette lykkedes i 2017, og vi var meget spændte på hvordan han ville tage sit nye liv.

Familien skriver at Cracker er faldet rigtig godt til, han elsker at dovne den på sofaen – arm i arm og give den gas på stranden med sine to nye hunde søskende. De er meget imponeret over hvordan han har taget den store forandring og det er vi også !! Sej hunde-fyr som har fået en rigtig god familie og endelig kan leve et godt hundeliv.

Modige Stella blev fundet på havnen i Grækenland helt alene en eftermiddag. Stella har siden hun satte poter på internatet været en meget modig hunde-pige med så meget livsglæde. Stella var heldig at få et hjem meget hurtigt, og hun trives i den grad. Stella og hendes nye hunde-storebror er blevet bedste venner og hvalpe legestuen er også bare et HIT! Familien i det jyske er rigtig glade for deres nye familiemedlem og vi er ikke i tvivl om at hun er glade for dem.

Søde, men forsigtige Joey på 8 mdr. var så heldig at få et fantastisk hjem i starten af 2018. Familien kan hverdag se forbedringer hos Joey og han bliver mere og mere glad for sit nye liv. Joey har heldigvis også fået sig en rigtig god hunde storesøster som kan bane vejen for ham. Dygtige Joey, som er bare er kommet til den helt rigtige familie.

Joey kommer fra internatet Bianca i Portugal og blev fundet dehydreret, sultet og forladt med sine søskende ved motorvejen i 45 graders varme.

DFA